Panagiota Polymeropoulou

WORKSHOP - GREECE [18th March 2023 - Athens]

Inter Alia, in cooperation with UNED – Universidad Nacional de Educación a Distancia, organizes the Workshop: Using Technology for Inclusive Educational Activities in the Museum Context, which will take place at the Ilias Lalaounis Jewelry Museum, on March 18th, 2023.

............................................................
Η Inter Alia, σε συνεργασία με το UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia, διοργανώνει το Εργαστήριο: “Χρησιμοποιώντας την Τεχνολογία για Συμπεριληπτικές Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο Πλαίσιο του Μουσείου“, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, στις 18 Μαρτίου 2023.
Το εργαστήριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Μνήμη χωρίς αποκλεισμούς: Inclusive Museums for Wellbeing and Health Through the Creation of a New Shared Memory.
Βασισμένο στη σύνδεση Τέχνη-Υγεία-Ευεξία, το έργο στοχεύει (α) στη δημιουργία νέων διδακτικών μεθοδολογιών και μαθησιακών μονοπατιών με τη χρήση νέων και αναδυόμενων ψηφιακών εργαλείων και (β) να βοηθήσει τους (μελλοντικούς) επαγγελματίες των μουσείων, τους κοινωνικούς φροντιστές, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και το προσωπικό υγείας να καλλιεργήσουν τις ικανότητες που απαιτούνται για την προώθηση της υγείας, της ευημερίας και της κοινωνικής ένταξης στο μουσειακό περιβάλλον.

Το εργαστήριο, το οποίο περιλαμβάνει και ξενάγηση στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά, και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://interaliaproject.com/participation/workshop-at-the-museum/